Christmas Ideas

Posted by Jiky at 8:59 AM

Tuesday, December 1, 2009

Joulu on ympärillämme ja silti on niin paljon asioita jää tekemättä.

No, älä hermostu. Joulu on aika nauttia ja jättiläishain että hilpeyttä sen henkeä. Tehkäämme yhdessä asetu tässä jännittävässä ja sydämen warming festivaalin nimeltä Joulu.

Seuraavassa on joitakin yksinkertaisia ja hyödyllisiä joulun ajatuksia varmasti nostaa hymyn naamallesi ..

Mikä on yksinkertaisesti tarvitaan näiden joulua ajatuksia on vähän kärsivällisyyttä, pieniä jokapäiväistä käyttöä tarvikkeet ja hauska.Kaikki ideat ovat erittäin helppo toteuttaa ja varmasti tee lomakauden elinikäistä Kaunis muisto.
Christmas Bow Kunniamerkit
Yksinkertaisimpia elegantti joulun ideoita on lisätä nauhat teidän kunniamerkkejä. Ne antavat juhlavan ilmeen ja sekoittaa hyvin, kun sovitetaan yhteen oman joulun koristelu järjestelmään. Voit lisätä ne tuolin selän, kynttilänjalkoja, seppeleet, köynnöksiä, kori kahvat, kangas tie-backs, portaiden kaiteet ja doorknobs.
Christmas pöytä
Ottaa ne juhlan etsivät astiat ja ruokailuvälineet. Voit myös aloittaa joukko loma ruokalajeja ruokalautanen joka koordinoi jokapäiväistä ruokia. Voit lisätä omaan kokoelma vuosittain. Järjestää erilaisia ruokia pöydässä ja saada paljon kommentteja ja verestää muistoja. Tänä jouluna ajatus on elinikäinen hankinta ja ei mene jätettä lopussa lomakauden alkua.

Christmas Candle Delight
Järjestämme paljon joulun tuoksuvat kynttilät ruokapöytä ja ruokailla kynttilän. Vaikutus ei vain tyynnyttää aisteja, mutta myös lisätä erityistä charmia edes yksinkertaisimmista illallisia.

Voit myös järjestää pilarin kynttilät kylpyhuoneessa, on altaan tai ympärillä amme. Vie aikaa vedessä ja nauti! Jos sinulla on vähän lapsia kotona, sinun pitäisi olla hyvin varovainen kynttilöitä ympäri taloa. Aina aikuisen huoneessa. Tänä jouluna Idea varmasti tehdä otat tauko ja nauttia ihmeisiin joulun maan päällä.

Christmas Wreath

Lisää joulun väri
Elävöittää talo tilkka joulun värejä. Levittää köynnöksiä, joko todellinen tai keinotekoinen, on kaiteet, yli peilejä, päällä komerot ja pitkin vaipan.

Tämä toimii paitsi kuin Wonderful Christmas ajatus, mutta myös levittää pitkin joulutunnelmaa.



Lahjat Luonto
Käytä jääneet vihreät teidän joulukuusi tehdä nopeasti muutamia järjestelyjä yksinkertaisesti kulhoja. Aseta yksinkertainen joulua järjestely kirjahyllyyn, siitä kylvystä uppoaa, on keittiön ikkunalaudalla, ja satunnaisesti taulukoita. Voit myös lisätä kasa kävyt with koristeet ja jouset kulhoon tai kori. Kaikki nämä tyyppi ainutlaatuinen joulun ajatuksia ei vain tee talo Täytä joulun hauskaa, mutta se myös tuntuu ilo jota koristi ympäristöstä.

0 comments: