Christmas Tree Fun ja Festive Ideas

Posted by Jiky at 11:59 PM

Tuesday, December 1, 2009

Christmas Tree Fun ja juhla ideoita tekee oman joulujuhlissa hauskoista kokemusta. Christmas Tree on olennainen osa joulujuhlissa. O koristelu Joulu on täydellinen ilman sisustusta joulukuusi.

Evergreen joulukuusi edustaa uudistamista elämää silloin, kun elämä tulee kuolevaisen on pelko talvella joulukuussa. Sekä aikuisten että lasten rakkautta koristeellinen joulun Tress on monenlaisia koriste-esineitä.
Christmas Tree Decoration
Seuraavassa on joitakin juhla ideoita, jotka ovat hauskoja ja sisustaa kauniita joulukuuset:

Voi koristella oksat ja joulupuiden leluja, makeisia, ja nosegays baubles. Antaa enemmän juhla odotamme teidän joulukuusi voit myös koristeellinen the puu nauhat ja valon osa

Anna joulukuusi hauska ulkonäkö tekemällä kaksi puunrunkoja kahden jalat sekä kaksi käsin käsitöitä on molemmin puolin. Laita maski päällä puuhun. Tämä antaisi ulkoasun miehen puuhun. Voit myös tehdä viestit näkyvät kuin joulupukki.

Suunnittele joulukuusi eri aihepiiriä.

Koristele joulukuusi kalliisiin koriste-sekä myös halvempaa koriste parantaa sen kauneutta. Jotkin halvempaa koristeita, joita voidaan käyttää kannen Your Tree on maalattu hedelmiä, lintujen pesiä, kimalteleva boughs, lelu aakkosista ja musiikin toteaa.

Kimmeltää joulukuusi on värikäs ja kimaltelevat ja värikäs joulun valot.

Käytä joulukuusi murskaimet voit tehdä puusta enemmän tarttuvia.

Valoja on järjestettävä etäisyydellä puun oksat.

Järjestää kaikki täytteen koriste vastaavasti on sivukonttoreita.

Jotta voidaan parantaa ulkonäköä, sisustaa koristeet sisä-puolella joulukuusi.

Jotta joulukuusen koriste enemmän juhla-, käyttö noin 10 teemalla koristeet.

Tyyppisiä joulupuiden


Voidaan käyttää sekä luonnollisten että keinotekoisten Tress niiden joulukuuset. Voit käyttää luonnon puuta päin Mänty ja sakasanjalokuusta kuin joulukuuset. Keinotekoisten puiden ja Fjäder puiden joulukuuset ovat yhä suosittuja.

0 comments: