Bronners Christmas Store

Posted by Jiky at 7:59 AM

Tuesday, October 20, 2009

Perustettiin vuonna 1945 Wally Bronner, Bronners joulu Säilytä Frankenmuth, Michigan on yksi maailman suurimmista vuoden joulua Store.

Bronners ominaisuus ääretön joulu kauppatavaraa ja lahjoja, kuten joulun koriste, keinotekoiset joulukuuset, jouluvalot, Nativity kohtauksia, joulukoristeet, keräilyesineitä, ja enemmän. Käsitellään jäljempänä on luettelo kohteista, jotka näkyvät Bronners joulua Store:

Christmas Tree - Bronners joulua Store tarjoaa runsaasti erilaisia palkkio keinotekoiset joulukuuset. On ennalta valaistu puita ihmeellisiä vilkkuvat valot. Balsamia fir, Harrison Pine ja Manchester Spruce ovat ainutlaatuisia viestit kohteita, jotka saattavat näkyä tai ilman valoja. Kaikki ne puut ovat palonestoaineiden ja ovat voimassa. Puu tarvikkeet ovat joulukuusenkoristeet, puuston, puu murskaimet, hopealanka köynnöksiä ja joulukuusi Store pussit. On rikas kokoelma Joulupukki ja lumiukkoja koriste nuorille on sydän.

Christmas Lights - Bronner's tarjoaa laajan valikoiman valaistu tuotteen myös miniatyyri valot, köysi valot, valaistu Treetops, kupla valot, yö valot ja C7 ja C9 lamput ja johdot. Bronner n voi sytyttää jokaisen osa kodin onko se joulukuusi, seppele, oviaukon, peili, portaikon tai keskipisteenä. Bronner's tarjoaa lukuisia uutuus perusteella esitetään useissa väreissä. Sivun alkuun puun valaistu tähti ja enkeli, kuten holografinen ja värikkäiden ja kuituoptiset vaihtoehtoja.

Christmas Collectibles - Bronner's harjoittaa laaja valikoima keräilytuotteissa hahmoja, koriste-, Nativities, ja sytytti taloja. Collectible lasinen koriste Christopher Radko on instant perintökalu ja arvossa lahja. Muut collectible linjat myös Jim Shore Santas, Pipka Santas, lumi vauvoille, Teddies ja pesiviä nukkeja.

0 comments: