Joulun Kaupat New Yorkissa

Posted by Jiky at 1:59 AM

Thursday, October 29, 2009

Joulu on aika, jolloin koristeet ovat päällimmäisenä mielessä kansan. By koristeet, se tarkoittaa, kunniamerkkejä ja taloja.

Tämä on laajentaa koristeet liikkeet. New York on koti monia huippuluokan myymälää maailmassa ja joulun tallentaa New Yorkissa ovat kuuluisia kunniamerkkejä. Monet kaupat ovat tunnettuja joulukoristeet. Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Century 21, Fortunoff, H & M, Henri Bendel lordi & Taylor, Macy's, Saks Fifth Avenue on muutamia hyvin arvostetun New York liikkeessä myydään kaikkea WALKMAN ja lompakot. Kanssa grand joulukuusenkoristeet, nämä joulun myymälää New Yorkissa kutsuvat jokaisen ohikulkijan mennä sisälle katsomaan. Bloomingdale's sijaitsee Huntington, New Yorkissa 59th Streetin ja muiden alueiden New Yorkissa. Liikkeet myyvät kaiken innerwear to Houte coutre.

Macy's on toinen tunnettu joulua Store New Yorkissa. Oikeastaan, se tarjoaa kaikkea uusin design-vaatteita ja pelien ja lelujen lisäksi Christmas shopping. Kuitenkin matkan tavarataloa ei olisi täydellinen ilman vierailua kellariin, Macy kokoelma gourmet kauppoja kellarissa. Muut tavarataloja ovat myös par kanssa, joita juuri mainittu. Kaikki on sisustettu ylellisesti joulua ja tulla todella joulun myymälöissä New Yorkissa. Kirjaudu joulun Karnevaalit tietää enemmän.

0 comments: