Christmas Kaupat Kreikassa

Posted by Jiky at 5:59 PM

Thursday, October 15, 2009

Mikäli aiot tehdä teidän joulun ostokset kaupungin historiallisessa Kreikassa, tässä joulun Karnevaalit tarjoaa sinulle tietoa eri ostosmahdollisuudet sekä joulun Kaupat Kreikassa.

Jos Ateena on ensimmäinen pysäkki ostosten Kreikassa, täällä voit hop ympäri kauppoja ja tallentaa kaikki koko päivän, varsinkin jouluna, kun liikkeet ovat avoinna myöhään illalla. Ermou Street on luultavasti paras paikka Ateenassa metsästää vaatteita sekä miehille että naisille.

Katu on vuorattu tallentaa kansainvälisiä tuotemerkkejä ja kauppoja paikallisten suunnittelijoiden. Yksi mielenkiintoinen seikka on, että täältä löydät tavaroita on paljon halvempaa kuin muualla Euroopassa. Kreikka on paras paikka hankkia lahjoja ystäville ja sukulaisille jouluna. The Monastiraki Ateenan keskustassa on paras paikka etsiä niitä. From flokati matot to koristeellinen Puukalut, on olemassa erilaisia käsitöitä voit valita. Koru on toinen merkittävä nähtävyys Kreikassa. Ateenan kaupungin erityisesti on kuuluisa erilaisia kauppoja erikoistuneet kulta-ja hopeakoruja perinteisten antiikin Kreikan suunnittelee yhdessä erittäin trendikäs muotivirtaukset. Kun ostokset on koruja, ei jäädä ilman Komboloi tai hätää helmiä, jotka ovat ainutlaatuisen Kreikka. Turkiksia ovat muita merkittäviä vetovoima Kreikassa. Ostos Kreikassa on epätäydellinen ilman muodikasta turkkien, jotka ovat maailman huippuluokkaa turkiksia Länsi-Makedoniassa. Myymälöitä Emrou Street Ateenassa on myös joitakin myymälöitä, jotka erikoistuvat turkisten tavaroita.

0 comments: