Christmas Kaupat Venezuelassa

Posted by Jiky at 4:59 AM

Tuesday, October 27, 2009

Ostoksilla Venezuela on kokemus sinänsä. Jos tämä on, jos aiot tehdä ostoksia tänä jouluna, tässä joulun Karnevaalit antaa sinulle tietoa joulun Kaupat Venezuelassa.

Suurin kaupunki Venezuela, Caracas on yleensä pidetään muoti pääoman maassa. Tuoduista tavaroista, korut ainutlaatuisen Venezuelan taidetta ja käsitöitä Täältä löydät kaiken.

Kaupunki on täynnä joidenkin maailmanluokan ostoskeskukset, kuten Keski Commercial Ciudad Tamanaco eli kuuluisa valikoima muodikkaita putiikkeja, ravintoloita ja elokuvateattereita. Centro Sambil Caracasissa on itse asiassa suurin ostoskeskus on Etelä-Amerikassa yli 500 varastoihin, joista jokainen Excel heidän omaan yksikköönsä. Tämän lisäksi on myös ravintoloita ja teattereita on ostoskeskus, jossa voit rentoutua ja ostoksilla, kun lapsesi nauttia huvipuiston ratsastaa. El recreo ja Paseo de Las Mercedes ovat muita suuria ostoskeskuksia Caracasissa. Boliver on toinen muodikkaan Venezuela.

Myymälöissä, kuten Expobrax, Night at the Club, ja Sure muoti antaa sinulle joitakin uusimmat ja trendikkäimmät ja muoti attires. Kuitenkin, jos haluat ostaa jotain lähinnä Venezuelan teidän joululahjoja, paras veto paikallisella käsitöitä, erityisesti värikäs ja eksoottinen maskeja. Käsin kudotut riippumattoihin, paikallisesti kutsutaan chinchorros on myös erittäin tyylikäs taideteoksia kuin ne ovat hienosti kudottu ohut osa on kova luonnonkuitujen. Yhdessä tämän Saat myös käsin kudotut koreja, hattuja ja käsilaukkuja, jotka todella anna pukeutua eksoottisen näyttää. Keraaminen tavarat, näyttää kirkkaasti, miten puolella ei saa hukata.

0 comments: