Christmas Kaupat Ghanassa

Posted by Jiky at 12:59 PM

Thursday, October 15, 2009

Ghana voi olla epätavallinen määränpää joulua ostoksilla, mutta maalla on rajattomasti mahdollisuuksia, jotta voit nauttia ostoksille.

Tässä on joulun Karnevaalit tietoja joulua Kaupat Ghanassa. Kaupunki Accra on suuri ostos keskus Ghanan ja Keski-markkinoille Accra on, jossa voit etsiä

kaikenlaisia kohteita, kuten mekkoja on puuvilla kankaita batiikki tulostaa tai käsityönä valmistettuja tuotteita. Nämä markkinat on erityisen suosittu, että miesten vaatteet sekä collarless paidat kanssa Afrikkalainen mallit tehnyt niistä ovat erityisen suosittuja. Aburi on toinen paikka Ghanassa, josta voit ostaa eri kohtiin tekemät veistämällä puusta. Molemmin puolin kaduilla löydät kauppoja cum työpajoja puun haarukka, mutta muista, että olet tinkiä ennen ostamista artikla. Jos voit löytää hyvä tinkiä olet varma saada käsiinsä joitakin ainutlaatuinen ja hyvin taiteellinen käsitöitä. Parhaita matkamuistoja Ghana on eläin Art, naamarit, batiks ja puiset patsaat. Parhaat paikat etsiä näitä kohteita ovat kirpputorit lähellä rantoja, pienet erikoisliikkeisiin kansallispuistoissa ja rannikkoalueilla maata, jotka ovat paikkoja matkailijoiden kiinnostusta. Arts Center Accrassa on täynnä satoja pysähtyy ja tavaratalot, jotka myyvät joitakin parhaista Ghanan veneet. Paras Joululahjat, että voit kerätä ja ystävien ja sukulaisten tästä ovat nahkatavarat, messinki taiteellisuus ja helmillä koristeet.

Nauti ostosten joulun Kaupat Ghanassa ja juhlia tätä joulunaika jouluun Karnevaalit.Selaa muita linkkejä tämän sivuston selville enemmän joulun Stores Worldwide.

0 comments: