Christmas Kaupat Etelä-Carolina

Posted by Jiky at 9:59 PM

Saturday, October 24, 2009

Etelä-Carolina on aina ollut suosittu ostos Kohde varsinkin jouluna. Jouluun Karnevaalit nyt antaa selville nimenomaan joulun Kaupat Etelä-Carolinassa. Kaupungeissa Charleston, Columbia, Firenze ja Lexington on joitakin suuria ostosalueita Etelä-Carolinassa.

Kohteessa Charleston suurin ostoskatu alueet ja sen ympäristössä Citadel Mall, Mount Pleasant Towne Center, Northwood Mall ja kaupoista Charleston Paikka ja Riviera. Kaikissa näissä paikoissa saat kaiken, mitä tarvitset jouluna, onko se erityinen pikkujouluissa mekot perheellesi, tarvikkeet vastaamaan mekot tai lahjoja ystäville ja perheelle. Kaikki nämä ostoskeskukset ja ostoskeskuksia plazas ovat täynnä lukuisia erikoismyymälöissä, putiikkeja ja tavarataloja yhdessä näyttelytilat kansainvälisesti ylistetyn tuotemerkkejä. Kun olet Columbia, suuret joulu ostokset voidaan tehdä paikoissa kuten Congaree Vista, Devine Street, viiden pisteen piirin ja Columbiana Center, joka on tunnetuin ostoskeskus kaupungin.

Täältä löydät skaalata tallentaa sekä vaatimaton kauppoja, mutta kaikkien näiden olet varmasti jotain todella houkuttelevia ostoksia varten. Mutta kun ostoksia Etelä-Carolina varmista, että olet tutustu puhallettu lasi koriste-esineet, joita voidaan tehdä houkuttelevaksi koriste kappaletta kotiin jouluna.

0 comments: