Christmas liikkeet Delaware

Posted by Jiky at 1:59 AM

Wednesday, October 14, 2009

Joulu on hyvin odotettu tapahtuma ja toinen saa nähdä koko maailman riemuitsevat FAG vuoden lopulla, koska se on ainoa festivaali, joka sitoo jälkipolville yhdeksi. Mutta joulu tulee kokonaan uuden ulottuvuuden Yhdysvallat jossa vietetään paljon loistoa ja suuruudesta ja se on täällä, että se ottaa animaationa.

Delaware yksi kahdeksasta, Etelä-Atlantin valtiot USA: ssa ja yleisesti nimitystä "ensimmäinen valtio" (koska se oli ensimmäinen ratifioi Yhdysvaltain perustuslain) on kaunis paikka Atlantin rannikon Pelkkä joka ylpeilee sillä oli yksi Ensimmäisen kolmetoista siirtokuntia Yhdysvalloissa. Ilmapiiri Delaware on hienoa, koska se iskee täydellinen sekoitus mannereurooppalaisen ja subtrooppinen siten tehdä illalla kävelyretkille hiekkarannalla osuuksilla Rehoboth, Indian River ja Pikku Assawoman Bays silkkaa enlivening kokemus. Mutta jos et halua viettää ennalta joulunaika päivää kaukana raivostuttava väkijoukkoon rauhanomaisen locale samalla kun ostaa oman joulun suihkut mainitusta paikasta, tulevat Delaware. Christmas Kaupat Delawaren ovat tyylikäs, trendikäs ja tapahtuu. Tule ja katsele niitä itse.

Shoppailu Delaware voidaan jakaa kolmeen peräkkäiseen osien perusteella kolmen siirtomaiden sitä taloa. Ostoskeskukset New Castle County ovat seuraavat: --

Christiana Mall

Christiana Town Center

Concord Galleria

Sopusointua Itäkeskuksen

Kansojen Plaza

Telakan Kaupat

Kylässä Trolley Square

Kauppakeskuksissa on Kentin ja Sussexin maakunnat ovat Dover Mall ja Rehoboth Beach Tanger Lippukaupat osalta. Paras Lahjakorit on saatavilla C & D Lahja, Patty tehdas Shack New Castle County ja Basket Kimput ja Cookie Bouquet in Sussexin kreivikunnassa. Lahjatavaraliikkeet yllin kyllin. Bloom, B'Dazzled mallit ja lähes historia ovat varsin suosittuja.

Jos etsit Candies, älä unohda vierailla Candy Bouquet, Harry ja David, Hickory Maatilat, rouva kentät vain muutamia mainitakseni.

Jos etsit erityisesti joulun herkkuja, kuten vaatteet, voisit pitää mielessä tietyt myymälöissä kuten Avenue, banaanitasavalta, suuria koiria New Castle County tai voit yksinkertaisesti tarkistaa Huivi ja Disney Store myyntikanavien Sussexin kreivikunnassa. Voit kokeilla vähittäiskauppaan ja tavarataloja liikaa. Lisätietoja joulun Kaupat Delawaren kirjaudu joulua Karnevaalit.

0 comments: