Christmas Kaupat Tanskassa

Posted by Jiky at 6:59 AM

Wednesday, October 14, 2009

Jos aiot lisätä ulos kotimaassa ja kokeilla joulun suihkut, joka on niin tyypillistä, että muiden maiden ja varsinkin jos satut olemaan asukas tahansa Skandinavian maiden vieraileville joulun myymälää Tanskassa olisi on tervetullut muutos maallista olemassaoloa.

Vaikka vähäinen merkitys verrattuna sen muut pohjoismaiset kollegansa, Tanskassa on tuonut itsensä maailman näyttämöllä, heti päivän viikingit, jotka ylpeitä itseään Masters merten. Tänään saat nauttia molempien maailmojen parhaat puolet Tanskassa maailmanluokan Kööpenhaminan kaupunkia ja sen vilkasta väkijoukkoja ja bourgeoning kahvilat rinnalla majesteettinen Renaissance linnoja, keskiaikaisia kirkkoja, jonka ikuinen suosittu matkailumaa miljoonia joka vuosi. Olkoon niin kosmopoliittinen Kaupungit tai unelias Bornholmin saaren kelluvia Itämeren puolestaan joulun myymälää Tanskassa ja antaa heille mahdollisuus lumota sinut täydellisesti.

Kööpenhamina throbs elämää ja tarmokkaasti ja ostoskeskukset ja tavaratalot ovat varmasti ilahduttaa sinua. Kaupat Stretch Raatihuoneentorilta New Harbour, mutta jos olet kiinnostunut ostamiseen yksinoikeudella stuffs, sinun täytyy kävellä toiseen sata metriä ja siitä alkaa suuri yksinomaan myymälöissä ja erikoisliikkeitä.

Strøget on vuorattu johtava nimekäs myymälöissä ja osastojen kaupoissa, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on mennä sinne ja valitsi. Mielenkiintoinen piirre on, että suunnittelija galleriat Tanskassa on suhteellisen paljon halvempia kuin eurooppalaiset kollegansa, jotta anastaa mitä voit.

Tanskalaiset ovat alkaneet luoda aallot kansainvälisellä areenalla ja moniin yksittäisiin designer galleriat ovat keksiä ovat koreat niiden muoti lausuntoja tyyliin. Bang & Olufsen on parasta suunnittelija stereolaitteiston, mutta Royal Copenhagen, päättäjien Tanskan posliini on tullut maailman merkit.

Kuuluisan tanskalaisen vaatteet muoti kuvakkeet Munthe plus Simonsen, Jens Laugesen, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, hiekka, Day Birger Mikkelsen, Isabell Kristensen, Rützou-ja Ann Wiberg. Joten anastaa mitä voit asettaa silmäsi ja ovat blast ostoksia joulun myymälää Tanskassa.

0 comments: