Staten Island Christmas Kaupat

Posted by Jiky at 12:59 PM

Friday, October 30, 2009

Staten Island Christmas varastot ovat täynnä joulun tavaroita ja ne vilkasta liiketoimintaa tänä pirteä kaudella. Tavoin eri puolilla maailmaa tällä alueella lähellä New Yorkin nousee kokonaisuudessaan hengessä aikana joulunaika.

Staten Island on kuuluisa joulun tallentaa, koska se on täällä, että kaikki kuuluisa linjat ovat myymälän. Jotkut kaupat ovat kauniisti sisustettuja tänä aikana houkutella lisää asiakkaita ja matkailijoita.

Staten Island Kaupat
New York, on shoppailijan paratiisi ja joistakin maailman tunnetuimpia nimiä muodissa ovat tässä ja Staten Islandin ole poikkeus. Jotkin ylellinen myymälöissä täällä on Saks Fifth Avenue, Tiffany & Co, Cartier, Barneys New York, Giorgio Armani ja Versace. Monet kaupat ovat tunnettuja joulukoristeet. Bergdorf Goodmanin, Bloomingdale's Century 21, Fortunoff H & M, Henri Bendel Lord & Taylor, Macy's on joitakin hyvin arvostetun New York liikkeessä myydään kaikkea WALKMAN ja lompakot. Staten Island Christmas tavaratalot houkuttelevat jokainen ohikulkija mennä sisälle ja katsoa ympärille. Liikkeet myyvät kaiken innerwear ja Houte coutre.

Macy's on toinen tunnettu Store. Oikeastaan, se tarjoaa kaikkea uusin design-vaatteita peleihin ja lelujen lisäksi Christmas shopping. Muut tavarataloja ovat myös par kanssa, joita äsken mainitsi. Kaikki on sisustettu ylellisesti joulua ja tullut juuri joulun myymälöissä. Staten Island joulua tallennetaan rekisteriin valtava määrä myynnin jokaisen joulun aikaan.

0 comments: