Christmas Kaupat Irlannissa

Posted by Jiky at 2:59 PM

Saturday, October 17, 2009

Jos aiot mennä joulun ostoksia Irlannissa luultavasti kokemusta enlivening kokemus. Maa sadun on kaikki.

Picture Perfect henkeäsalpaavat maisemat täynnä aavemainen linnat, keskiaikaiset tornit koreat Georgian arkkitehtuuri, posh linna kääntyi hotellit, kuvankaunis rantatörmät, uimarannat, satamat vuorattu pitkin Causeway Coast, jyrkkien kallioiden ja Moher sekä tuoksu luonnonvaraiset kukat ovat vain muutamia ja ihmettelee, että koristavat niin kovin kaunis Irlannissa. Kuitenkin se ole kovin viisasta ostaa juhlava suihkut kylmä talvi kuukauden ilmasto Irlannin aikana tähän aikaan vuodesta on varsin karu ja yksi on todennäköisesti saada jäämään, koska monet hotellit ja pubeja lopettaa noin lokakuussa ja Don 't uudelleen ennen pääsiäistä. Jos olet todella innokas vierailulla jouluna kaupoista Irlannissa, valita heinä-tai elokuussa, kun vilkas festivaaleja, pitkän päivän ja suhteellisen lämmin sää voisi aiheuttaa voit lähteä ostoksilla sprees. Dublin, Belfast, Cork, Galway ja Limerick ovat ostoksilla kuormittajat Irlannissa.

Kauniisti valaistu ja joulukuusi reunustaman Grafton Streetiltä, St. Stephen's Green, Jervis Street ja Henry Street Dublin City Center ovat ihanteellisia etsivät suihkut. Jos pois kaupungista Ostoskori on tarpeitasi sitten johtajaa Blanchardstown Shopping Center (aivan N3), josta löydät kaikki mahdolliset joululahjaksi saman katon alle.

Muita laatuun ostoskeskuksia on Liffey Valley Shopping Center, Dundrum Town Center tarjoaa sinulle parasta yhden katon alle, mutta jos etsit Down Town kauppoja, Blanchards kaupunki Shopping Center on hyvä tinkiä.

Castlecourt Shopping Center vuori Royal Avenue, Sprucefield Shopping Center Pohjois kaupungissa Belfast, Douglas tuomioistuin Shopping Center ja Mahon Point Shopping Center koreat merkkituotteiden kauppoja Etelä pääomasta Cork, unohtamatta liikkeen täytetty Patrick Street ja Oliver Plunkett Street ovat ihanteellisia joulun matkamuisto hakua.

Eyre Square alueen Galwayn kaupungin keskustassa, ostoskatu Galwayn ja ainoa laatuaan tavarataloja ja kauppoja O'Connell Street ja Puolikuun Shopping Center on Dooradoyle alalla Limerick ovat kohtuullisia vetoja myös.

0 comments: