Christmas Store

Posted by Jiky at 12:59 AM

Tuesday, October 13, 2009

Christmas Kaupat Näytä kuormien hienoja joulun kauppatavaraa aina keinotekoiset joulukuuset joulun käsitöitä ja joulun koriste sopii kaunis sisä-ja ulkokäyttöön koristeet. Perinne joulu myymälöissä alkoi FW Woolworth vuonna 1880, kun hän teki vilkas myynti useita Saksan lasi koriste hänen oma myymälä, kun joulua.

Pahvi koriste-, tina metallia joulun koriste-ja paperi sisustus olivat suosittuja joulun tallentaa vasta 1900-luvulla. Kaikki modernit ennakot joulun teollisuuden, decorating jouluna on tullut taidetta. Lomakauden aikana taika joulu tulee elossa kanssa luovuuteen ja joulun myymälöissä ympäri maailmaa. Eri keräilytuotteiden esiteltiin jouluaattona kaupat saavat olla keskustellaan seuraavan Heads:

Joulun Artificial Puut ja valot - joulu tallentaa näyttää lukuisia keinotekoiset joulukuuset ja kirjava kuvioita ja muotoja. On suuria keinotekoiset joulukuuset käytetään ulkona telakoiden ja veneet näyttää sekä miniatyyri puut 2-3 jalka. Nämä puut ovat yleensä tumman vihreä väri ja on muotoiltu muodossa pinecones. Kalleimpia ovat valaistus tilat niistä. Mini valot, Rope valot, LED-lamput ja Icicle valot tehdä loistava valaistus.

Joulun hahmot Nativity Scenes - kauniita joulukortteja lukujen suuret ja pienet kuvaavat Joulupukki, reki, porot, Maria, Joosef, kolmen viisaan ja Baby Jeesus on täydellinen perustaa koko Nativity Scene kotonani.

Joululahjat - Beautiful Joululahjat tehty posliinia, muovia, evästeet ja metsät ovat saatavilla eri hintaan. Candleholders, piparkakkutalon kanssa Joulupukki ja Sleigh, lahja koreja, ommel käsityö-ja joulukortit ovat yhteisiä joululahja löytyi kaikki joulua myymälöissä.

Christmas Ornaments - Saksan lasinen koriste-esineet, kulta jouluenkeliä koriste-ja muut koristeet on laaja valikoima puu-, akryyli-, luu-ja posliinista näkyvät runsaasti kaikissa joulua myymälöissä.

0 comments: