Reinin Cruise Christmas

Posted by Jiky at 6:59 PM

Sunday, October 11, 2009

Reinin Cruise Christmas
Jos aiot viettää lomaasi lumoava paikoissa Reinin sitten järjestämiseksi etukäteen ainutlaatuisen loman. Reinin risteily joulun välittää teille kiehtova kaunottaret piilotettu hurmaa joka sijaitsee syrjäisellä puolilla maailmaa.





Luettelo Reinin risteily Christmas

Tutki rauhallisella kauneutta että lepää ilmassa henkeäsalpaavan paikoissa, punoo lumoava tarkentaa ympärille koko on.Avulla tutkia joitakin suosittuja Reinin risteily jouluna, että odottaa sinua askel aikana joulunpyhät päivää.

1. Reinin risteily Sveitsi

Tutustu upea ja kiehtova kulmissa Ranskassa, Saksassa ja Sveitsissä, kun purjehdus kanssa onnellinen aaltojen Reinin. The kiehtova kauneus Reinin rotkon yhdistettynä haluamasi vierailuja eksoottisissa paikoissa Strasbourgin, Rüdesheim ja Baselin vieheitä ihmisiä aluksella on suuri määrä.
Avautuvia lumoava metsien vaikuttava lumiset huiput ja tunturipurot tehdä tiensä läpi mutkat ovat erittäin Soul rauhoittava. Risteilyjä päätyy lämpimästi tervetulleeksi ja herkullista ruokaa.

2. Romantic Rein & Magical Moselle Cruise

Tutustu sielu rauhoittava kauneus Reinin ja Moselin matkalla läpi Koblenzin to Rüdesheim. Henkeäsalpaavia maisemia, viini kyliä ja Unescon maailmanperintöluetteloon lavasteet eivät anna silmäsi meitä harhaan. Nautiskele on herkullista ruokaa ja riemuitsevat sen kauneuden loistava matkaa.

0 comments: