Christmas liikkeet Sydney

Posted by Jiky at 10:59 PM

Sunday, October 25, 2009

Suurin Australian kaupunki kätkeytyneenä Kaakkois-Australian Tasmaninmeri, Sydney on lopullinen ostokset kohde ilo rakastava ostajat.

Christmas tallentaa Sydney ovat vapaa hälinästä toisin kuin muissa kosmopoliittinen kaupungeissa. Paras ominaisuus ostoksia Sydney on, että liikkeet ja ostoskeskukset ovat lyhyen matkan päässä toisistaan ja siten tekee tehtävänä Shopping helpompaa.

Käsitellessään joulun tallentaa Sydney olisi vääryys jättää taakse nimi Queen Victoria Building. Upea esimerkki Victorian arkkitehtuuri on täynnä 190 suunnittelija merkintöjen ja erikoisliikkeisiin vastaamaan vaatimuksiin vaativille asiakkaille. The Strand Arcade on koti Australian alkuun suunnittelija merkinnät, jewelers ja putiikit. David Jones on pidettävä Sydneyn vanhin tavaratalo myy parhaiten ja yksinomaan tavaroita. Se on yksi maailman ainoa tavaratalot jatkuu alkuperäisellä nimellään. Paras paikka valita shopping juostessa lyhyen aikaa on Kasvihuone ja MLC Center, jotka ovat sidoksissa toisiinsa kuuluvat ylikulkusilta.

Chifley Plaza on koti maailman tyylikkäin ja merkittäviä kansainvälisiä merkkejä. On joitakin erinomaisia markkinoilla kätkeytyneenä Sydney, jossa voit löytää vaatteita, käsityönä huonekalut ja leivotaan joulu herkkuja. Jotta voitaisiin kerätä lisää tietoa jouluna tallentaa maailman kirjautua sivustollemme joulua Karnevaalit.

0 comments: