Kaupat New Yorkissa

Posted by Jiky at 8:59 AM

Wednesday, October 21, 2009

Suuri taloudellinen ja kulttuurinen Center New York on aina ollut suosikki ostokset kohde ostosmatkalla. Suurin kaupunki Yhdysvalloissa on kätkeytyneenä suulla Hudson-joen.

Christmas tallentaa New Yorkissa ovat täynnä trendikkäitä ja jopa päivätty tuotteet jättää kirjoitetaan sidottu aikana runsaasti valinnan se lähtee teidän harteillanne.

Huomioon määrä joulumarkkinoilla Holland on, se voi hyvin olla itsestään selvää, että Hollanti on shoppailijan paratiisi. You name it ja Hollannissa se on. On se kunniamerkkejä oman joulukuusen, varastointiin suosii tai uutta huonekalua olet pitkään kaipuu, Hollannissa on määräykset antaa sinulle mitä ikinä sydämesi halajaa. Täällä tarjoamme sinulle listan paikoista, joita voidaan käyttää erinomaisesti kuormittajat ostoksille, tänä jouluna.

Christmas tallentaa New Yorkissa asuu hyvin tunnettuja ja tuntemattomia muotisuunnittelijat. Jotkut ovat omat putiikit myyvät tuotteitaan toiset yöpyä vain suurempia paikat. Barneyn on iso nimi New Yorkissa erikoistunut tarjoamaan trendikkäitä asuja, joita eri suunnittelijat. Armani Exchange on täydellinen paikka yhdelle valita yksinkertainen ja klassinen tuotteensa ja kohtuulliseen hintaan. Bally Sveitsi on kuuluisa erinomaisesta kenkien kokoelma, mutta nyt ne ovat jo avanneet ovet Bally suunniteltu vaatteita sekä miesten ja naisten upeat tarvikkeet. Jos olet pyrkinyt Funky kirkkaasti värilliset vaatteet sitten tehdä kohti Betsey Johnson, joka varmasti sopii sekä taskussa ja makua. Chanel Boutique New Yorkissa on täydellinen ja ainutlaatuinen paikka muoti tajuissaan ihmisille. Trendikkäällä kokoelmat tarvikkeet yhdessä hieno koru kappaletta voi päättänyt antaa tuuletusrako teidän shoppailuun haluaa. Joulun tallentaa New Yorkissa myötä kauden edelleen elossa kanssa laajan valikoiman tuotteita yhden vaiheeseen sisään Christian Dior antaa erityistä joulun tyylikäs Kokoelmat ja lisälaitteet ottelun asetuksia. Jotta voidaan kerätä lisää tietoa jouluna tallentaa maailman kirjautua sivustollemme joulua Karnevaalit.

0 comments: