Christmas Kaupat Ohio

Posted by Jiky at 4:59 AM

Thursday, October 22, 2009

Ohio, lisäksi on kuuluisa luonnonkauneus flaunts historiansa tyylillä. Sijaitsee keskellä meininkiä ja valtion forestlands, Ohio osallistunut aktiivisesti Yhdysvaltain sisällissodassa on nyt puolivälissä Länsi tila Yhdysvallat.

Melkoinen määrä monikansallisen ja mulit monikielisiin yhteiskuntien yhteistyötä exhist vierekkäin Ohio, koska heti hyvin alusta oli joukoittain maahanmuuttajien New England, Lähi-valtiot, Appalachia ja ylempi Etelä jotka tulivat ja asettunut tänne siten tulossa asumisolosuhteita tontin. Aluksi osa Pohjois seutukunnassa, Ohio on nyt osa suurten järvien alueella. Täydellinen yhdistäminen kaikilla elämänalueilla, Ohio on maantieteellinen ja kulttuurinen risteys, joka on juuri jättänyt vaikutuksen koskaan. Christmas myymälää Ohio ovat Trendikkäässä niin napata mitä cool stuffs voit asettaa silmäsi kun kiertelevä alas rataa ja Ohio.

Alla ovat nimet muutaman kauppakeskuksissa ja kauppoja johtaa kaupungeissa Ohio. Chapel Hill Mall flaunting 100 erikoisliikkeisiin ja liikkuvan Acres Mall Akron ovat kaikkein halutuimmista kauppakeskuksissa joulun herkkuja. Jos olet huolehtinut myymälä, joka voi tarjota sinulle gourmet-korit ja yksinomainen suihkut, älä missaa yhden luukun, Lahja muistaa Cleveland.

Designer-putiikkeja ja Cleveland on paljon, kokeile näitä varastoja on hienoja ja lonkka eksoottisia stuffs. Tower kaupungin keskustassa ja Cleveland Arcade ovat kuumia valinnat joulunaika. Muut kauppakeskuksissa ja mainetta ovat Tri County Mall, Macy's Fountain Place, Tower paikka, Kenwood Towne keskus ja Saks Fifth Avenue-osastojen Säilytä Cincinnati.

Daytonin rauhansopimuksen Mall sisältää 180 erikoisliikkeitä, tavarataloja ja ravintoloita flaunts kauppoja kuten JC Penney, Sears, Gap, Macy's, Victoria's Secret ja Spencer Lahjat ja Kolumbus City Center sijaitsee pääkaupunki Columbus talojen varastoihin, kuten Lasarus, Brooks Brothers ja Georgiou vain muutamia. Mikäli olet jo kuolaamaan, pakata laukku ja purjeet Ohio.

0 comments: