Christmas Kaupat Puerto Rico

Posted by Jiky at 8:59 PM

Friday, October 23, 2009

Ostoksilla Puerto Rico voi olla erittäin miellyttävä kokemus sillä ei ole väliä oletko ulkomaalaisen maahan tai asuvat sinua aina avosylin vastaan.

Tässä joulun Karnevaalit antaa sinulle tietoa joulun Kaupat Puerto Rico. Maa on täynnä joidenkin maailmanluokan ostoskeskuksissa kuin mahtava Plaza Las Americas, joka on osa parhaista näyttelytilat ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Charlotte Russe, Ranger, Zara, ja Gap, vain muutamia mainitaksemme. The Cronopois ja Sveitsin Cake ovat muita upea ostoskeskuksiin maassa, jotka ottavat erityisen juhlava maku jouluna. Alennusmyyntiä tarjotaan eri myymälöissä ja ostoskeskuksissa on joulunaika, jotta voit löytää joitakin parhaita löytöjä tähän aikaan vuodesta. Kun ostokset joulua, etsi Puertoricolaiset veneen hallituksen rekisteröity tallentaa ja veneet keskuksissa ympäri maata.

Puusta veistettyjä patsaita ja hahmoja, käsintehdyt nauhoja ja sikarien ja Niistä tärkein on upea karnevaali naamarit ovat joitakin kohtia etsiä tässä maassa. Rio Piedras on kuuluisa ostoskatu täällä, jos löydämme teiden molemmin puolin ovat toivoneet kanssa kaupat ja tavaratalot myyvät taidetta ja käsiteollisuuden perinteisiä ja yksilöllisesti Puertoricolaiset. No, jos olet etsimässä todella halpa ostos paras paikka vierailla on tehtaanmyymälöitä Old San Juan ja Canovanas alueella.

0 comments: