Christmas Kaupat Zimbabwessa

Posted by Jiky at 5:59 AM

Wednesday, October 28, 2009

Jouluun kulman takana, kaikki yrittää järjestää innovatiivisten suihkut ja viippauksien, joka tekisi ne erotu joukosta.

Mutta jos käsitöitä omassa kotikaupungissa on tullut niin hyvin yleistä, että pääset näkemään samat vanhat adorning hyllyillä jokaisen liikkeen, järjestää loma cum ostoksille muussa maassa valintasi wherefrom voit tuoda joulun matkamuistoja and muistoesineitä teidän lähi-ja rakkaat ystävät, jotka aiheuttaisivat Joulun suihkut, että joulunaika.

Jos käsitöitä ja käsin kudotut ja teksturoidut stuffs ovat valmiit, olet varmasti kuin tavaroiden Zimbabwe on tarjottavanaan. Jäänteet heimojen kulttuuria Zimbabwen saada niin hyvin selkeästi ilmi handiworks asukkaiden, että he voivat vain sinut tuhat vuotta ajassa taaksepäin. Joulun kaupoista Zimbabwessa lähinnä käsitellä syntyperäisten käsitöitä, joissa myydään esimerkiksi hotcakes vuonna matkailualan vuodenaikoina, koska miljoonat lähinnä parven saada Hangon harvinainen trooppinen eläin-ja kasvilajien kun Jännitystä seurata luontopolkua, langeta valkoinen vesi koskenlaskuun tai vaellus.

Jos käsityöt ovat mitä ovat nimenomaan varominen, kokeile kaukoliikenteen kylät ja vähemmän tunnettu kaupungeissa, joissa saatat kompastua heti mielessä käsittämätön veneet kohteita, jotka myös todella alhaalla hintaan. Tyytyä irtotavarana ostaa, sillä nämä asiat ovat paljon kalliimpia kaupungin myymälöissä.

Jos olet vain kerää muistoesineitä oman ihmiset kotiin, kuuluisa Bulawayo Center Bulawayo voi olla sinun varten.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Zimbabwessa, Eastgate Keskus on periaatteessa ostoskeskuksen cum toimistotalo, joka on kuuluisa passiivisen jäähdytyksen tekniikkaa. Sijaitsee Keski Hararessa, on Rubert Mugaben Avenuen ja Second Street Tämä on luultavasti ensimmäinen rakennus maailmassa, joka on toteutettu tätä tekniikkaa ja ottaa sitä tällaisia kehittyneitä korkeuksiin.

Muut kauppakeskuksissa kuuluu Mall Hararessa ja The Westgate Mall.Jos haluat, kaikki saman katon alla, käy varastotiloihin Meikles and Barbours. Meikles Africa Oy omistaa paitsi useita tavarataloja Zimbabwessa, mutta ovat myös omistajia melkoinen määrä posh hotellit.Joten tyytyä kaksi yhdessä järjestelyyn. Varaa posh hotelli puku ja shoppailla.

0 comments: