Christmas Kaupat Espanjassa

Posted by Jiky at 2:59 AM

Sunday, October 25, 2009

Espanja on ylivoimaisesti paras paikka ostaa joulun tarvikkeita. Olipa kyse antikvariaatit tai posh ostoskeskuksia, joulu Kaupat Espanjassa ei juurikaan ole kiehtoa.

Ulottuvat aaltoilevat rinteillä Pyreneiltä hiekkarantojen Costa de la Luz on metsää Galiciassa ja suuri lakeus, Kastilia tasangoilla, Espanja on paras mahdollinen hengähdystauon aikana joulunaika. Joten, mitä sinä odotat? Vieraile maa-ja flamenco joulun kuukauden syy on tähän aikaan vuodesta, jolloin Madridin todistajina kaksi sen mahtavin festivaaleilla eli Dia de los Reyes and Fiesta de otoño. Sen parempi asettaa prioriteetit ennen toiminnan aloittamista ostoksille Espanjassa syy vastustaa houkutteleva Espanjan tavara on kovaa ja jopa kaikkein jäykkä, että ihmiset eivät pystyneet pitämään itsensä takaisin.

Sevilla, taiteen, kulttuurin ja taloudellisen pääoman Etelä-Espanjassa on ostosten paratiisi, ja jos olet ihastunut käsitöitä ja antiikkiset stuffs, tämä on ihanteellinen paikka sinulle tulee sisään historiallisessa keskustassa, noin La Campana ja kävelykatujen Tetuanin ja Sierpes talo perinteisiä kauppoja, jotka ovat kuuluisia keramiikka, kitara, flamenco puvut, puhaltimet, kirjontaa. Keramiikka markkinat Triana sopii joulun suihku shopping. Nervión lähellä asemalle Santa Justa on osastojen tallentaa den ja Los Remedios talojen suunnittelija putiikeista. Toreilla ja Plaza del Duque ja Plaza de la Magdalena myymään eksoottisia nahka työn ja pukukorut ja antiikki korut ovat parhaita käytettävissä noin Alfalfa Neighborhood (Cabeza del Rey Don Pedro Street)

Jos aiot lahja elintarvikkeiden suihkut Älä unohda vierailla kaupungissa Castilleja, joka on kuuluisa suussa sulavat jälkiruoat, kuten murenee, tortes, sokerikakku ja kotitekoiset makeiset kuten Sweet Leipomo fritters, Pestiños and Gañotes. Löytää parhaimmat tarjoukset eivät jäädä ilman antiikkimessut, joka järjestetään vuosittain vanhan Plaza de Armas rautatieasemalle.

Jos haluat ostaa kaikki saman katon alla, laskeutua Miramar Fuengirola tai La Canada Marbellassa. Jos olet koukussa Barcelona, vieraile Passeig de Gracia ja Bulevard Rosa arcade Keski Barcelona, jotka tarjoavat erinomaisen tarvikkeet.

0 comments: