Christmas Kaupat Italiassa

Posted by Jiky at 7:59 PM

Saturday, October 17, 2009

Fashion sen korkeus on se, mitä Italiassa on kyse. Jos olet fashion freak kuolasi yli vaatteet saat nähdä FTV mallien päällä, Italia voi tehdä unelmistasi totta. Älä välitä hinnoista, sinun täytyy olla rohkea mielin, jos halutaan käyttää rohkeita vaatteita.

On sanomattakin selvää, että napa muodin, Italia on kuormien tarjota shoppailijan ja jos on pakonomainen ostosten, kuolasi aivan silmissä ja design-liikkeitä, meillä on hyviä uutisia sinulle. Christmas Kaupat Italiassa Fantabulous.Prada, Gucci, Frendi ja Armani saattaa tempaa sinut pois jalat, mutta kiihkeä hinnat lakaistaan sinut pois jalat näyttävät olevan luonnollinen seuraus liikaa. Mutta mikään ei olisi pettynyt, Tehtaanmyymälät ja markkinat ostoskeskukset ovat orastava ilmiö, Italiassa ja tarjota tilaisuus kaikille tehoton merkkituotteita kohtuulliset hinnat ja useammin kuin ei, on heikoimmillaan hintoja alennuksen kauden.

Tiettyjä asioita on pidettävä mielessä, mutta kannatti joulun Shopping Italiassa. Kaupat ovat kiinni maanantaina aamupäivällä, ja monta kertaa pysyy suljettuna koko päivän. Valmis seistä jonossa, jos kohteena on Tehtaanmyymälät ja suunnittelija gallerioissa. Olla olemassa ennen kuin kauppa aukeaa klo 9.30 tai ehkä vain päätyä seisoo jonossa tuntikausia. Parempi ymmärtäminen ja vähittäiskauppaan ja niiden edullisista valikoima ja vuodenajat, osta kirja "Lo Scopri Occasioni 'by Theodora Van Meurs saatavilla useimmissa johtaa kirjakaupoista. Älä eivät tehoton Detaxe eli palautukseen verojen oman ostaa lähtiessä Euroopan unionissa.

Alla ovat nimet muutamia ostoskeskuksia, tavarataloja ja suunnittelija galleria markkinoita, että voi olla apua, kun ostokset joulun stuffs Italiassa.

Oviesse
Natale Oggi
Metallirahojen
Rinascente
Cinecittà Koska
I Granai
I Gigli
Rocco Casa
Centro Commerciale La Romanina
CinecittaDuo Centro Cmmerciale
UPM
Centro Commerciale Esselunga
The Prada myyntipiste sijaitsee kaupungin Montevarchi Toscanassa, että Gucci myyntipistettä Toscanassa (Leccio Reggello), Armani myyntipistettä kaupungin Vertemate lähellä Como ovat vain muutamia mainitakseni.

0 comments: