Christmas Kaupat Unkarissa

Posted by Jiky at 1:59 PM

Friday, October 16, 2009

Shopping Unkarissa voi olla hieno kokemus, koska Olitpa selata pieni matkamuistomyymälöitä suuriin ostoskeskuksissa. Tässä on joulun Karnevaalit tietoja joulun Kaupat Unkarissa.

Kaupunki Budapestin löydämme Suurten kauppakeskusten keskus Unkari. Duna Plaza on yksi tärkeimpiä ostoskeskuksia Budapest, joka on vuorattu yli 200 liikettä, joka sisältää putiikkien ja erikoismyymälöissä.

Tämän lisäksi löydät myös ostoskeskuksia, kuten West End City Center, Polus Center, joka itse asiassa on suurin ostoskeskus Itä-Euroopassa, ja Euro Park. Westend City Center on yksi viime ostoskeskuksiin kaupungin. Se on yli 400 kaupoissa ja 10-näytön elokuvan monimutkainen. Lisäksi nämä ovat vielä Mammut ja äiti Park ovat kaksi parasta ostoskeskuksissa ja Buda. The Mammut Shopping Center on varustettu noin 300 kauppoja sekä useita ravintoloita ja kuntosalit. Jos haluat ostaa antiikkia Unkarissa, Linnan alueella on paras paikka olla. On olemassa lukuisia erikoistuneita liikkeitä, jotka myyvät Unkarin käsitöitä. Toinen tärkeä paikka, jossa voit metsästää antiikkia on Falk Miksa Utka. Ostoksilla Unkarissa on puutteellinen, jos et ole antautunut ilo siemaillen joitakin eksoottisia ja rikkaiden viinejä täällä. Vaci Utka on tunnetuin ja tungosta ja kävelykatujen Unkarissa. Kadun varressa on putiikkeja, erikoistunut kauppoja ja galleriat koruja varastoja ja viiniä kauppoja. Etsiä parhaita viinejä parlamentissa Unkarin ja saada oman ystäviä ja sukulaisia jouluna.

0 comments: