Christmas Kaupat Zürichissä

Posted by Jiky at 10:59 AM

Wednesday, October 28, 2009

Zurich, yksi maailman halutuimmista maailmanlaajuinen kaupungeissa on kaupan ja kulttuurin keskus on maalauksellisen Switwerland joka houkuttelee matkailijoita miljoonia joka vuosi.

Sveitsin suurin kaupunki, Zürich on usein verrattu Berliinin ja näkymä kaupunkiin on saanut maailman laajaa suosiota, sillä kaupunki on paras elämänlaatu maailman mukana viime räjähdykset muiden kehityshäiriöitä aloilla, ei ole paluuta että kun romanised Turicum, vero-kerätä kohta rajalla Gallia Belgica.

Joulun aikaan Zürichissä on miellyttävä ja pitkälti ostoksilla condusive kuin temparatures vaihtelevat 5 ° C (41 ° F) ja -5 ° C (23 ° F). Kaupat ja myymälät Galore Zürichissä vaikka monenlaisia kauppakeskukset loistavat poissaolollaan. Jouluun kulman takana, lukemattomia kauppoja, jotka ovat Zürichin ylpeys lisätä ripauksen viehätysvoimaa koko tunnelman järjestämällä ylimääräistä erityisen ostokokemuksia. Liity hauskanpitoon aiheuttaa joulun tallentaa Zürich on kuormien tarjota aina Sveitsin suklaata, vauhdikas kellot kuin käki kellot.

Zürich on ehdottomasti ostosten paratiisi, mutta hyvät asiat eivät tule edullisin hinnoin. Vaikka kiertelevä alas Bahnhofstrasse Street, joulun goodies näkyvät hyllyt ovat velvollisia tempaa sinut pois jalat, mutta niin ovat hintalaput. Mall monopoli ei sulje ylin Zürichissä, vaan kalliiden ja putiikkeja enemmistönä. Yksi todennäköisesti Stumble Upon liikkeissä, jotka ovat täysin omistautuneet erikoistuneita kohteita, kuten painikkeita ja antiikkia.

Ihanteellinen paikka etsiä joulun matkamuistoja ja muistoesineitä ovat tavaratalot ja Globus ja Jelmoli. Katu, joka johtaa Bürkliplatz järvellä, talot upscale korut myymälöissä kuten Bucherer, Beyer and Gübelin, unohtamatta muotiliikkeet ja kenkien kauppoja kuin H & M, Ermenegildo Zegna and Bally. Listan Shopville, metro-ostokset fantasia Zürichin Hauptbahnhof.

Jos olet kiinnostunut ostamiseen yksinoikeudella alkuperää oleviin rehuihin ja trimmit, osta antiikki-ja harvinaisia kirjoja pitkin Guild House nastoitettu Augustinergasse tai pitkin kapeita katuja välillä Bahnhofstrasse ja Limmatquai. The Niederdorf piiri (täydellinen yhdistäminen välillä lonkka putiikkeja ja collectible keskukset) Marktgasse and Strehlgasse ovat myös hyvin paikkoja tarttumalla vastaavia kohteita. Mutta jos hinnat tuntuvat liian kohtuuttomia, kokeile onneasi Kirpputorilla on Helvetiaplatz tai Schipfe joissa saatat saada lakko muutaman kiinnostavan löytöjä.

0 comments: