Christmas liikkeet Rooma

Posted by Jiky at 6:59 AM

Saturday, October 24, 2009

Christmas myymälää Roomassa on palvottu ja erillinen kauneutta, joka on pois kaupungin Charming arkkitehtuuri. Paitsi vaikuttava arkkitehtuuri perustettiin Rooman tarjoaa myös väistämättä kokemusta Christmas shopping. Christmas Karnevaalit tarjoaa yksityiskohtaista tietoa joulun tallentaa Roomassa.

Ferragamo kunnostautuu tasokkaalla suunnittelija attires ja tarvikkeet, jotka sulautuvat hyvin Italian tyyliin. Tämä maailmankuulu boutique Roomassa ominaisuudet huippulaatuisia tuotteita saatavilla kallis hinta. Anna itsellesi tervetullut tauko pienten yksittäisten myymälöiden ja maa enintään La Rinascente kätkeytyneenä ytimessä Rooman tutkimaan valitun kokoelmat hieno kauneutta. Tavaratalo on täynnä alkuun tallentaa mukana miesten ja naisten merkkivaatteet ja jopa kotitalouksien herkkuja. Etsi loputtomalta lajikkeet viinin saatavilla Buccone avulla voit itse paremman maun. Laaja leviää makeisten ja makeiset on lisätty viehätys paikka. Federico Buccellati on ihana perhe-ostosten Kohde mukana kultaa ja hopeaa käsintehtyjä koruja. Monimutkainen suunnittelee kaiverrettu koruja muistuttaa renessanssin kauneus tämän modernin trendikästä maailmassa.

Rooman antikvariaatit on kätkeytyneenä Via dei Coronari, Via Giulia, Via Margutta, Via del Babuino ja Via del Pellegrino. Monet kaduilla vanhan kaupungin keskustassa ovat täynnä perinteisiä Roman craftsshops: vanhan kirvesmiehiä ja asiantuntija restauroijat on vielä jäljellä Via dei Cappellari. Jotta voidaan kerätä lisää tietoa jouluna tallentaa maailmassa kirjautua sivustollemme joulua Karnevaalit.

0 comments: