Christmas Kaupat Turkissa

Posted by Jiky at 6:59 PM

Monday, October 26, 2009

Jos haluat kokea todellisen itämainen kokemus ostokset, Turkin tulisi olla lopullinen määränpää. Tässä joulun Karnevaalit tietoja joulun Stores Turkissa.

Olitpa sitten etsimässä upealla ja koristeellinen matot ja kilims tai olet hakevat koruja, joiden mallit vuodelta neoliittinen ikään Anatoliassa, Turkki voi huolehtia kaikkien teidän vaatimuksiin.

Suosituin ostoskeskus Turkissa Kapalicarsi, joka tunnetaan myös nimellä Grand Covered Bazaar Istanbulissa. Kuten kävelet alas ostoskeskuksen saat nähdä erilaisia kauppoja erikoistunut hopeaesineet, keraamiset potteries, kaiverruksia, joka muistuttaa Ottomaanien valtakuntien ja maalauksia. Muita suosittu ostoskeskukset ovat Turkissa Galleria Atakoy, Capitol and Akmerkez Istanbulissa, Oasis Bodrum and Atakule Ankarassa. Kaikissa näissä ahopping kauppakeskuksissa löydät joitakin parhaista ja muodikas putiikeissa kanssa käsityö ja lahja myymälöissä, jossa voit käydä erityistä jouluna lahjoja ystäville ja sukulaisille. Lisäksi matot muihin kuuluisiin Turkin matkamuistoja, joita voi ostaa kuin symbolinen Joululahjat on ns Turkin Blue Eye.

Nämä ovat laajalti ja edullisesti saatavilla kaupoissa ja myymälöissä eri puolilla maata, koska se on yleinen käsitys, että lasi sininen silmä tuo onnea ja menestystä warding pois pahasta. Nämä ovat saatavilla eri muotoisia ja kokoisia muodossa seinäverhoilut, neckpieces ja muita koruja. Kuitenkin viimeinen mutta ei suinkaan vähäisimpänä sinun ei pitäisi koskaan unohda mahdollisuus kävellä ympäri Spice Bazaar ja osta joidenkin rikkaiden ja eksoottisia mausteita.

0 comments: