Year Round Christmas Kaupat

Posted by Jiky at 5:59 PM

Friday, October 30, 2009

Joulu on aika suuri juhliminen ja juhla. Ostokset ovat olennainen osa joulun juhla ja monta tuntia on vietetty ostoskeskuksissa etsii vain, että erittäin hieno asia lisätä joulun eläköön.
Suurin osa suuria tavarataloja joiden joulu merchandise näkyviin juuri ennen joulun aikana, mutta vuoden joulu tallentaa myös.

Jotkin vuoden joulu tavaratalot ovat kauniisti varastoidaan kanssa joulun herkkuja ja ostokset voidaan tehdä Hanukkah, Mardi Gras, Halloween tai jopa häät.

Holidaze on perheen omistuksessa ja käytössä vuodenaikojen lahjat ja keräilyesineet myymälä Plano, Texas. Ovet on avattu "Aina joulun" syyskuussa 1991, kun Tom Demarest lähestyi vaimonsa Belle Marie, heidän tyttärensä Kathi Rupp, ja tytär-in-law Sheri Demarest ajatusta vuoden joulua Store. He loved it, joten kolme hyvät yhdistäneet varoja yhdessä aloittaa tästä kokemuksesta.

Holidaze on yksi parhaista vuoden joulua Store. Joulun koristeet, kauniit jouluvalot, erilaisia joulupuiden ovat käytettävissä ympäri vuoden. Joulupuiden kuten Alaskan Fir, Colonial Fir, Pohjois Cypress (Kaikki Barcana) ovat edullisia lisäksi on todella upea. On herkkä Kiinan enkelit ja muut liittyvät joulua. Pysy yhteydessä joulun Karnevaalit tietää enemmän.

0 comments: