St. Barts Christmas Cruises

Posted by Jiky at 2:59 PM

Monday, October 12, 2009

St. Barts Christmas Cruises
Koskematon aurinkoiset rannat yhdistettynä suloinen kauneus palmuja tekee St. Barts suosikki kummittelemaan matkailijoista. Tämä ainutlaatuinen Ranskan saari on merkitty luonnon Bounty on yksi häiriöttömän kohteisiin maapallon. Viehättävä rannat tulvii auringonpaiste kutsuu sinut langeta alakuloinen mieliala, joka herättää teidän dropping hengessä.


Luettelo St. Barts Christmas Cruises

* Koskematon aurinkoiset rannat yhdessä suloinen kauneus palmuja tekee St. Barts suosikki kummittelemaan matkailijoista.


* Tämä ainutlaatuinen Ranskan saari on merkitty luonnon Bounty on yksi häiriöttömän kohteisiin maapallon. Viehättävä rannat tulvii auringonpaiste kutsuu sinut langeta alakuloinen mieliala, joka herättää teidän dropping hengessä.



* St. Barts joulun risteilyt vie romanttisesta matkasta sielun rauhoittavat rannat, joka parantaa sinun innostunutta henkeä kauden.


* Neljätoista loistava aurinkoiset rannat palvottu hurmaavien kauneuden ja Luxury Resorts täyttyy sydämesi iloinen tunnelma kauden.



* Tämä Ranskan saaren yksinäinen rauhallisessa osassa maata ylpeilee suunnatonta iloa ja jännitystä on pidetty salassa voit tutustua tästä hyvin, jos suunnittelet on yksinäinen perheen retki älä unohda koske pehmeä valkohiekkaisella maaperään Marigot ja Lorientissa rantoja.


* Tuulen puolella St. Barts Island tarjoaa suuria mahdollisuuksia purjelautailu, purjehdus ja hallituksen surfing. No jos kiinnittää kohti Lee puolella se on loistava paikka snorklata, uinti-ja vesihiihtoa.


* St. Barts on merkittävä paikka perheen yhdyskäytäviä. Valitse St. Barts joulun risteilykohteita laajan valikoiman risteily, joka voi viedä sen eksoottisiin paikkoihin ja rauhallisen kauneuden. Seven Seas Navigator, Seven Seas Voyager ja Windstar Cruises ovat suosittuja Cruise Lines on valinnut.


* The risteilyt tarjoavat yksinomainen lomapaketteja Piristä vapaapäiviä.

0 comments: