Christmas liikkeet Washington

Posted by Jiky at 7:59 PM

Tuesday, October 27, 2009

Valtion Washington yleensä kutsutaan Evergreen valtion Yhdysvalloissa. On usein sanottu, että tämä valtio tuo amerikkalaisten yhdessä joulun, joten avulla selvittää jouluun Karnevaalit mitä valtiolla on tarjota kannalta joulun liikkeet Washington.

Olitpa Auburn, Burlington Kent ja Seattle, lähes kaikissa suurimmissa kaupungeissa Washington voi tarjota teille ainutlaatuisia kohteita lisätä ostoskoriisi jouluna.

Supermarketissa Mall of Auburn on yksi suosituimmista ostos kohteisiin, joissa on yli 130 kauppoja ja tavarataloja, jotka kuuluvat tuotemerkit kuten Nordstrom Rack, banaanitasavalta Factory Store, DKNY, Ann Taylor Loft, Mikasa, Eddie Bauer Outlet, Liz Claiborne Outlet, sekä paljon muuta. The Great Wall ostoskeskuksen Kent voi tarjota sinulle koko Aasian kokemus taas ostoksilla, koska täällä on erilaisia varastoja, jotka erikoistuvat ja heijastavat kulttuurien ja perinteisten lähetysten maiden, kuten Kiinan, Japanin, Korean ja Thaimaan. Täällä voit ostaa joitakin ainutlaatuisia joululahja teokset ystävillesi ja perheet vähittäiskaupoissa ja tuoda kotiin eri maku joulun. Voit Nosta joulua ostoksilla kokemusta aivan eri tasolla ostoksia Coupe's Village, joka on ostoskeskus sijaitsee viehättävässä Whidbey Island Coupeville. Täällä voit nauttia ostoksia eri myyntipisteissä ja kerätä joitakin sakon antiikki-ja lahjatavaroita.

0 comments: