Christmas Kaupat Edinburghissa

Posted by Jiky at 11:59 AM

Wednesday, October 14, 2009

Edinburgh nykyään kutsutaan, koska shoppailijan paratiisi on eniten viljelty ja toivottavaa ostosten kohteisiin Euroopassa. Putiikit, ostoskeskukset joulumarkkinoilla ja ostoskadut Edinburgh tarjoaa aivan sen.

On laaja valikoima tuotteita esillä Edinburghin kaupoissa on eri kuin itse kaupunki. Christmas myymälää Edinburghissa keskellä

upeaa taustalla Edinburghin linnan hohtavan mukaan tähtikirkas yö ovat täynnä hupia ja jännitystä.

Ostosten lomassa ottaa tutkia Royal Mile ja saat itsellesi kuuluisa neuleita kappaletta tehty Skotlannissa. Lisää luettelossasi Skotlannin kashmir neulepuserot, antiikki, Skotlannin CD, Tartan villa tuotteet, Skotlannin säkkipilli, nauhat, kirjanpitoa ja jopa Skotlannin shortbreads. Kaupungin keskustassa on tunnettu vaikuttava ostoskeskuksia, kuten Princes Mall ja St. James 'ostoskeskus. Molemmat kauppakeskukset ovat täynnä erikoistuneet, merkkivaatteet ja elektroniikkalaitteissa. Fort Kinnaird Ostokeskus-Britannian suurin "out-of-town" ostoskeskus on kätkeytyneenä täällä Edinburghissa. Älä unohda maksaa käynti wyrd ostoksia kerätä lahjatavaroita, kristalli ruokaperunan ja aromaattisia öljyjä. George's Street lukuisia design-tarrat ovat saatavilla eri alueita. Kävellessäsi pitkin Princess Street ja laita lyhyesti koskevan Joulutuotteet laajasti esillä. Joulua tallentaa Edinburgh on täydellinen kohteita vaativille asiakkaille kaataa sisään Jotta voitaisiin kerätä lisää tietoa jouluna tallentaa maailmassa kirjautua sivustollemme joulua Karnevaalit.

0 comments: