Christmas myymälää Norjassa

Posted by Jiky at 11:59 PM

Wednesday, October 21, 2009

Ostoksia Norjassa voi olla todella hauskaa, koska täällä voit tehdä ostoksia, koska jopa rajalliset budjetit täällä voit käydä sydämesi kyllyydestä.

Tämä on ennen kaikkea siksi, ostokset on verotonta kaikkialla Norjassa ja rahana tuen laitoksen useimmissa kaupoissa, tekee ostokset miellyttävä kokemus täällä.

Tässä on joulun Karnevaalit tarjota sinulle tehokkaasti tietoa joulun myymälää Norjassa. Kun ostokset Norjan parhaat asiat etsiä ovat villa ja turkkien, hatut ja muut tarvikkeet torjumiseksi kylmä tuuli. Oslo, pääkaupunki Norjan löydämme joitakin parhaista kaupoista maassa. Tärkeimmät paikat, joissa voit tarkistaa ulos miesten muoti on Massimo Dutti Gert n ja Come As You Are. Naisten paras paikka etsiä niiden muodikas attires ja tarvikkeet ovat kaupat, kuten Caroline Boutique, Boutique Mademoiselle, Tiger of Sweden ja älkää unohtako kokeilla viimeisin Kello. Kuitenkin paras korujen kaupungin kokeilla puku ja suunnittelija korut suunniteltu kaupoissa kuten Engen Juveler, Aabel Aaby David Andersen ja Heyerdahl Gullsmed ja Urnmaker. Kaupunki Bergen on myös suosittu ostos määräpaikkaan Norjassa. From leipomoyritysten Souvenir varastoja, täältä löydät kaiken. Jos sinulla on, jotta erityistä joulun kakku täällä voit mennä kauppoihin, kuten Baker Brun-Bryggen, Solbrod-Bergen Storsenter and Godt Brod. Että matkamuistoja ja käsitöitä Bergen etsiä niitä kaupoissa kuten Regina Laermo, Ting klo Bryggen ja Juleuset-Christian ostoksia Bryggen. Lisäksi nämä saatat myös ostoksia eri osastojen kauppoja Bergen, jotka ovat Gallieriet Shopping Center, Kloverhuset and Kjottbasaren Shopping Center muutamia mainitakseni.

0 comments: