Ocho Rios Christmas Cruises

Posted by Jiky at 1:59 PM

Sunday, October 11, 2009

Ocho Rios Christmas Cruises
Sail Away kanssa iloinen aaltoja ja kokemus henkeä kauden piilotetut eksoottisissa paikoissa. Ocho Rios Joulu risteilyt vie henkeäsalpaava paikat rehevä viidakkoa, valkoisia hiekkarantoja, pyllähdys vesiputouksia, vuoret jne.

Luettelo Ocho Rios Christmas Cruises

* The Rugged rannikot Ocho Rios kutsuvat sinua tutustumaan loistava kauneuden piilotetut maa lumous.


* No voit vapaasti tarkistaa yksityisen rannat, tuoreita hummereita, ja Irie ihmisiä. Ocho Rios Christmas risteilyt tarjoaa yksinoikeudella lomapaketteja yhden tulevat joka vuosi, ja mukavuuksia ovat vähintään luksushotelleihin.



* The Christmas risteilyt tarjoaa sinulle huippuluokan mukavuudet ja ylellisyys. Scandinavian tunnelma kutsuu ihmisiä aluksella runsaasti.


* Ravintoloissa on palvottu avointen paikkojen ja upea venesataman tutkia viileässä vedessä ja uinti.


* Nauti herkullista ruokaa ja nauttia pikkujoulut että Piristä joulun päivää. Rauhallinen ja tyylikäs ulkoasu aluksissa on enemmän kuin ansaitsee. The Sensual kauneus paikka palvottu kanssa hauskaa rakastava tuulella on halutussa paikassa keskellä Karibian saarilla.


* Kauneus sesonki on epätäydellinen ilman kokevat loistava taivaansininen ja Karibian vesillä. No voit valita seuraavista risteilyt paras joka sopii taskuun ja maku-7 Night Karibian joulua Cruise, Miamissa, Miami, Läntinen Karibia oleskelua ja risteily ja Karibian joulun ja uudenvuoden.

0 comments: