Christmas Tree Store

Posted by Jiky at 4:59 PM

Thursday, October 29, 2009

Joulukuusi Store on paikka jossa keinotekoiset joulukuuset, pre valaistu joulukuuset, White Christmas puita, sytytti joulukuuset ja ennalta valaistu joulukuuset ovat myytävänä. Muut keräilytuotteiden kuten treeing koristeet, kynttilät, figural topiaries, ja valot ovat myös näytteillä puiden kunniamerkkejä.

Useita kohteita näytetään standardin joulukuusi Store ovat:

Pre-lit keinotekoiset joulukuuset - From 2 jalka kävelytie puita 40-jalka kaupallinen joulukuuset on laaja valikoima palkkio joulupuiden koukussa ja monivärinen vilkkuvat valot. On kaunis Cumberland Fir, Douglas Fir, Tiffany Fir, Sierra kuusi ja sakasanjalokuusta. Monet puut ominaisuus luonnollisen näköinen pinecones ja vihreä-flokatut vinkkejä. Tämä yhdessä yhdistelmä selkeä ja huurteisen mini valot antaa vaikutelman metsän peitossa tuore pudonnut lumi. Specialty Puut kuten spiraali puita, pallo puita ja ylösalaisin koristekasvien puut ovat erinomaisia kulkutiet, oviaukkojen ja ahtaissa paikoissa.

Kuituoptinen Puut Kuituoptiset joulupuiden, hologrammi palmu kanssa jouluvalot ja kuituoptinen perhe lumiukko viestit joitain muutamia kohtia kuituoptinen puiden esiteltiin on joulukuusi Store. Maagisesti säteilevä, nämä kuituoptinen tuotteita ilahduttaa myös vakavin Roope.

Joulun Kynttilöiden ja Figuriineja kynttilöitä, seppeleitä, polvistui Joulupukki ja Jeesus seimessä ovat vain muutaman kauniisti suunniteltu lahjoja. Douglas Kuusen joulua seppele ja ennalta valaistu valkoinen sekoitettu-fir joulua seppele on todella hieno. Lisää kauniin seppeleen yläpuolella vaipan tai sisustaa rappu kiskot ennalta-lit Garland.

Jouluvalot Osta teeman ja perinteisen Mini, jääpuikko, net, twinkle, riisi, mikro-ja LED-valot joulukuusi Storesta. Valittavana on useita kauniita motiiveja, kuten lumihiutaleet, tähteä, palmuja, karkkia keppejä ja enemmän.

0 comments: