Christmas Kaupat Pennsylvaniassa

Posted by Jiky at 7:59 PM

Thursday, October 22, 2009

Pennsylvania tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet joulun ostoksia eri kauppakeskuksissa ja tavarataloja. Tässä on joulun Karnevaalit tietoja joulun Kaupat Pennsylvaniassa.

Lähes kaikissa kaupungeissa ja Pennsylvanian osavaltion on kauppakeskuksissa ja plazas, joten olipa olet Dubois, Karpalo tai Washington, voit kokea ainutlaatuisen ja raikkaan ostokokemuksia. Kaupunki Pittsburgh on tärkeä teollisuuden ala on valtio ja siksi täällä löytää monia ostoskatuja. On jopa kuusi ostoksilla kompleksien kaupungin ja kuuluisin niistä on Rossin Park Mall, joka sisältää yli 150 myymälöissä kuuluisia nimiä kuten Sears, Macy's, JCPenny ja Kaufmann: n ja Etelä-Hills Village Mall.

Tämä ostoskeskus on täynnä yli 130 varastoi ja on paljon viihdettä ja virvokkeita kuin 10-näytön elokuvan teatterissa ja useita elintarvikkeiden tuomioistuinten ja ravintoloita. Plaza ja tuomioistuin on Preussin kuningas pidetään toiseksi suurin ostoskeskus maassa. Mall on sisustettu yhdeksän tavarataloja ja yli 400 kaupoissa. Pennsylvaniassa on myös paikka, josta löytyy joitakin ehkä tuotteet on lyömätön löytöjä sen pistorasiaan malls. Rajanylityspaikan Premium Outlet, joka sijaitsee Pocono Vuoria voi tarjota sinulle parasta Kylpylälomat. Täällä voit ostaa joitakin merkkituotteiden vaatteita ja kenkiä alennus 25-60 prosenttia.

Tehtaan myyntipisteistä Georgian Paikka voi ryöstää sinua pois säästöjen kanssa jännittäviä alennuksia. Pennsylvanian osavaltion voi parhaassa huolehtia sinun tarvitsee ainutlaatuisia lahjoja perheellesi ja ystävillesi tänä jouluna. Tutustu America's First Christmas Store unohtumattoman ostokokemuksia. Jos on lahjatavaroita muodossa kaikkialla maailmassa, joten kaikki, että voit antaa kätesi tämän Store on varmasti ainutlaatuinen. The Antique Depot on toinen tärkeä harja tässä suhteessa.

0 comments: