Christmas myymälää Ruotsissa

Posted by Jiky at 12:59 PM

Sunday, October 25, 2009

12000 mailia luonnonkaunis rantaviivaa, viehättävä metsien ja järven nastoitettu maisemia, kuvankaunis kaupunkien Uppsala, Visby, Lund ja alkuun se pois upea pääkaupunki Tukholma on rakennettu 14 saarelle, joka on mitä Ruotsissa on kyse. Ice Hotel, Ruotsin suurin nähtävyys koreat jää katedraali Jukkasjärvi houkuttelee matkailijoita tuhansia joka vuosi.

Jos menet Tukholman standardit, Ruotsi saattaa näyttää tyylikäs, siisti and oikea paikka vuotaminen mittaamaton hyvinvoinnin ja tyyliä. Mutta älä anna tunnettuja korkeista hinnoista Ruotsin pelästyttää sinua pois! Joulua vietetään hyvin juhlavuutta ja eläköön lähes kaksi kuukautta ja Ruotsissa, ja näin ollen jos satut pistäytymään tähän aikaan vuodesta saatat saada löytää parhaimmat tarjoukset, koska kaikki kaupat ovat päällekkäin ja niiden loma-MM-kilpailut. Joulun myymälää Ruotsissa ovat itsessään näköpiirissä varoa lomakauden aikana, koska heidän juhla-koristeet voi helposti laittaa monia muita maan joulukoristeita häpeään.

Alla ovat nimet, muutamia kauppoja ja tavarataloja, joissa voisitte pitää mielessä, kun Touring Ruotsi jouluksi suihkut. Nordstan, suurin ostoskeskus Pohjoismaissa noin 170 kauppoja ja 150 toimipisteet sijaitsevat Göteborgissa kannattaa maksaa vierailun. Tyresö Centrum on kansainväliseen tyyliin suljettu ostoskeskus Bollmora joka sijaitsee kunnan keskustassa Kempele ja taloja 74 tallentaa yhdessä muiden sosiaali-ja kaupalliset yksiköt.

Muut vaatimukset, kun kaupat ovat STUKin Manufaktur in Vallgraven (The Moat) kuuluisa farkut, Hattbaren Södermalmin Yoko Yap in Vallgraven (The Moat) ja sandles, Slipsknuten in Vallgraven (The Moat), tallentaa tarkoitettu yksinomaan siteet, Pasta Fresca Aldardo in Vallgraven (The Moat) ja elintarvikehuollon, Serieh rnan in Linnestaden ja sarjakuvat, Skivf nstret Södermalmin, Adam & Eva Gallerian in Norrmalm / City, samppanjaa Vallgraven (The Moat), Kungliga Slottet in Old Town (Gamla Stan) , Vasamuseet in Djurgården, Bl S & Kn da Södermalmin Bigbelly SE Östermalmilla, NK in Norrmalm / City, Aff rshuset Slussen in Sodermal.

0 comments: