Christmas Kaupat Portugalissa

Posted by Jiky at 10:59 AM

Friday, October 23, 2009

Portugali on ihanteellinen paikka joulun ostos koska siitä etsimme matkamuistoja pienissä kaupoissa tai vaatteita suuria ostoskeskuksia, et koskaan tule pettymään kannalta erilaisia ja ainutlaatuisia tuotteita.

Tässä on joulun Karnevaalit tietoja joulun Kaupat Portugalissa, jossa voit etsiä lahjoja ja herkkuja. Portugali on kuuluisa nahkatuotteiden neulevaatteiden, trendikkäät vaatteet ja kaikkea keramiikkaa, keramiikkaa ja laatat. Lissabon, pääoman Portugali on osa kuuluisan ostosalueita maassa. Centro Vasco da Gama-ostoskeskus, jossa on 164 tallentaa ja Mall of Centro Colombo, joka on Iberian niemimaan suurin ostoskeskus, jossa on yli 420 kauppoja ja 60 resturants ovat tärkeitä ja suosittuja ostos-keskuksia kaupungin.

Amoreirasin Shopping Center on valtava ostoskeskus on 275 varastoihin, joissa on kauppoja kuuluisa suunnittelijat, näyttelytilat kansainvälisten merkkien ja srecialized vähittäismyymälöissä. Yhdessä tämä on myös 10-näytön elokuvan monimutkainen ja joitakin parhaista resturants voit rentoutua, kun ostoksia. Boulevard of Avenida da Liberdale on toinen suuri ostoskeskus on Portugalissa. Täältä löydät valtava näyttelytilat kansainvälisiä merkkejä kuten Hugo Boss, Emporium Armani ja Escada. Mutta jos haluat jotain lähinnä Portugalin tyylikkäästi ja maku, myymälöitä, jotka sinun täytyy tarkistaa ovat Chaido-ja Barrio Alto.

0 comments: