Christmas Kaupat Filippiinit

Posted by Jiky at 12:59 AM

Friday, October 23, 2009

Filippiinit, virallisesti kutsutaan, kun Filippiinien tasavallan on yhdistämiseen eri kulttuurien ja sen juuret voidaan jäljittää Intian, Indonesian, Kiinan, latinalaisamerikkalainen ja Amerikan kulttuureista.

Joulun myymälää Filippiineiltä Hienostunut ja hyvin varusteltu ajan aina vuoden aiheuttaa Filippiineillä on luonut markkinarako itsensä maailman areenalla johtava matkailukohde hotspot, mutta asiat saada hieman ylimääräistä erityisen lomakauden aikana, kun miljoonat matkailijat parvesta sen rannoilla vain saada Hangon joulun juhlat maassa.

Koska Filippiinit on ehtiminen enemmän kosmopoliittinen ja Europeanized päivä päivältä, suurin osa sen tallentaa yrittää pitää jopa eurooppalaisten standardien ja siten hyvin pinottu enemmän eurooppalaisia tuotteita. Mutta keskellä kaikkea tätä, se on silti kyennyt säilyttämään yksilöllisyyttä ja se on harvinainen näky tavannut jonkun, joka ei ole palasivat lohikäärme seinätekstiili peräisin Filippiineiltä. Jos et halua vastata saaren kansakunnan pillin, pään Filippiinit tänään.

Filippiinit, vähittäiskaupan ketjut ja suuret yritykset, jotka toimivat Mall kehittäjät käyttää useimmissa malls. Yksi tällainen esimerkki saman on Ayala Corporation, joka pyörittää Ayala malls. Muut kilpailijat ovat SM Prime Holdings, Robinsonin ja niin edelleen. He juoksevat ketjuja kauppakeskuksissa omalla tuotemerkillä. Monia määrä ostoskeskuksia käytössäsi, sinulla olisi laaja valikoima valita.

Jotkut kuuluisimmista ostoskeskuksen ketjut ovat seuraavat: --
SM Shoemart Quiapo (Sta. Cruz, Manilla) SM Shoemart Cubao (Araneta Center, Cubao, Quezon City, Metro Manilla) SM Shoemart Makati (Ayala Center, EDSA, Makati City, Metro Manilla) SM Harrison Plaza (FB Harrison, Pasay City, Metro Manilla) SM Shoemart Delgado (Cor. Valeria - Delgado Sts. Iloilo City)

Muihin merkittäviin Super ostoskeskukset ovat Abenson, CVC Supermarket, Robinsons Mall, Shangri-La Plaza, korokkeella, Greenbelt, Market! Market! vain muutamia mainitakseni.Pieniä ostoskeskukset ovat Park Square, Landmark, Metro kohta ja lista jatkuu loputon.Vähittäismyymälöihin on paljon, ja sinun ei tarvitse katsoa ympärilleen paljon, että asia on valintasi. Lisätietoja joulun Kaupat Filippiinit kirjaudu joulua Karnevaalit.

0 comments: